Domnica Cemortan șochează din nou opinia publică. După ce l-a parodiat pe Dorin Chirtoacă, aceasta a continuat cu astfel de producții cinematografice. De data asta s-a orientat spre filmele mult mai cunoscute, de la Hollywood. Ultima realizare a celei mai cunoscute cântărețe la fluier din Moldova este o parodie la filmul Titanic.

”Nu mi-a fost greu să realizez parodia. Mai ales că am experiență. Am luat o barcă, m-am dus pe lacul Comsomoliștilor și… Nu mai intru în detalii, pentru că trebuie să vă uitați la film. Sunt multe scene nude acolo. De fapt, eu apar numai dezbrăcată. Evident, există și un căpitan care lovește nava de stânci”, a declarat Domnica Cemortan la premiera parodiei.

Premiera a avut loc în sauna Galubaia Laguna din Ciocana. Intrarea a fost cu plată și a costat 100 de euro, tariful normal pentru astfel de petreceri din Chișinău. Evenimentul a avut o acoperire mediatică importantă, toare site-urile de scandal din Moldova au scris despre acesta.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Domnica-Titanic-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Domnica-Titanic-copy-150x150.jpgadminMonden
Domnica Cemortan șochează din nou opinia publică. După ce l-a parodiat pe Dorin Chirtoacă, aceasta a continuat cu astfel de producții cinematografice. De data asta s-a orientat spre filmele mult mai cunoscute, de la Hollywood. Ultima realizare a celei mai cunoscute cântărețe la fluier din Moldova este o parodie la...

Comentează