Vama Albita Nunta copy

Situație inedită în Vama Albița, unde câteva sute de mii de moldoveni așteaptă la granița să treacă din Moldova în România. Doi tineri care stau de câteva luni au reușit să se iubească și să se căsătorească tot așteptând la coadă.

”Eu eram extrem de ocupat. Stăteam de vorbă cu niște pațani cum să aducem mai multe țigări. Când colo, o văd. A fost dragoste la prima vedere. Următoarele zile am avut posibilitatea să ne cunoaștem, apoi am făcut și nunta. Ca să nu ne pierdem rândul, nunta am făcut-o chiar aici, în vamă”, spune mirele Vasile Tupoiu.

Mireasa, Virgina Facmi, a rămas gravidă tot la coadă, dar speră să nu nască aici. Nănașul nunții trebuia să fie chiar Vlad Filat. Acesta nu a putut ajunge și și-a cerut scuze de la cele câteva sute de mii de oameni, care îl ajută să ducă țigările din Moldova în România.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Vama-Albita-Nunta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Vama-Albita-Nunta-copy-300x300.jpgadminInternațional
Situație inedită în Vama Albița, unde câteva sute de mii de moldoveni așteaptă la granița să treacă din Moldova în România. Doi tineri care stau de câteva luni au reușit să se iubească și să se căsătorească tot așteptând la coadă. ”Eu eram extrem de ocupat. Stăteam de vorbă cu...

Comentează