Poliția din Moscova a intrat dur și a mângâiat fără să se teamă pe doi bărbați din Moldova. Aceșia se împingeau și își trăgeau șuturi în fund. Poliția povestește că unul grohăia, iar al doilea striga în gura mare: “stavile perepostî, rebeata!”

Bătaia avut loc în stația de metrou Maldavskii Dalbaiob. După ce i-au dus la poliție, agenții au stabilit cine sunt cei doi bătăuși. Este vorba de Igor Dodon și Renato Usatîi. 

Cei doi politicieni moldoveni au recunoscut că s-au bătut pentru curul lui Putin. Ambii se lăudau că îl pupă cel mai bine pe Putin în cur. Din fericire Usatîi nu a avut automatul Kalașnikov la el.

În plus Renato Usatîi l-a acuzat pe Igor Dodon că pupă nu doar curului lui Putin, ci și pe cel al lui Plahotniuc. Cei doi au fost scoși din închisoare de Dimitri Rogozin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Dodon-si-renato-usati-se-bat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Dodon-si-renato-usati-se-bat-copy-300x300.jpgadminInternațional
Poliția din Moscova a intrat dur și a mângâiat fără să se teamă pe doi bărbați din Moldova. Aceșia se împingeau și își trăgeau șuturi în fund. Poliția povestește că unul grohăia, iar al doilea striga în gura mare: 'stavile perepostî, rebeata!' Bătaia avut loc în stația de metrou Maldavskii...

Comentează