După ce s-a luptat ca BAC-ul să fie anulat, Igor Dodon apasă și mai mult pedala de accelerație. Prezikul Moldovei dorește să scoată complet școala din Moldova. Acesta consideră că moldovenii nu au nevoie de diplome, de BAC, de niciun fel de studii. Acesta se dă pe sine ca exemplu de reușită în viață.

”Nafiga le trebuie la moldoveni școală, viceu, facultate? De parcă toată lumea o să se facă savant. Este plină Piața Centrală de absolvenți de facultate care nu au ce face cu diploma. Stau și vând în piață cartoafe. Iaca, eu, de exemplu, am fost repetent încă de la grădiniță. Nihuia, m-am descurcat. În viață trebuie să te descurci, nu să zubrești. Doar proștii stau și învață și după asta o votează pe Maia Sandu și Andrei Năstase. Da nahrena la moldoveni studii ca să ștucaturească la Italia?”, s-a întrebat retoric Igor Dodon înainte de a semna decretul de prezik prin care scoate școala în afara legii.

Astfel, doar cei care vor neapărat să studieze se pot duce la școală, la liceu. Dar trebuie să plătească o amendă de 100 de euro pe lună pentru fiecare copil care este prins că se duce la școală. Pentru ceilalți moldoveni școala nu este obligatorie. În schimb, pentru ei vor fi deschise cursuri de italiană, portugheză, franceză, de ștucaturit, de șters toalete, de prășit, de cărat cotileți. Igor Dodon speră că astfel numărul votanților săi să crească în următorii ani foarte mult.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Constantin-Tutu-clasa-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Constantin-Tutu-clasa-1-300x300.jpgadminSocial
După ce s-a luptat ca BAC-ul să fie anulat, Igor Dodon apasă și mai mult pedala de accelerație. Prezikul Moldovei dorește să scoată complet școala din Moldova. Acesta consideră că moldovenii nu au nevoie de diplome, de BAC, de niciun fel de studii. Acesta se dă pe sine ca...

Comentează