igor-dodon-pompier-copy

Igor Dodon a devenit material didactic în școlile din Moldova. Ministerul Educației a scos din conferința de presă a lui Igor Dodon fraza sa celebră, ”nu vă jucați cu focul” și a introdus-o într-un filmuleț în care încearcă să-i convingă pe copii să fie atenți cu sârnicile, zajâgălcile. Potrivit direcției de propagandă de la Ministerul Educației, când l-au văzut pe Igor Dodon spunând: ”Nu vă jucați cu focul!”, jumătate dintre copii au încetat imediat să fumeze.

”Copiii s-au speriat atât de tare când l-au văzut pe Dodon la televizor, încât câțiva dintre ei m-au întrebat, dar cine este nenea acesta? I-am spus că este președintele lor și au început să plângă. Ne-au zis că ei nu cred că părinții lor sunt atât de proști și tâmpiți, ca să îl voteze pe un asemenea porc”, a declarat Vasea Ibati, directorul direcției de propagandă de la ministerul Educației.

Mai mult, direcția de propagandă se gândește să folosească imaginea lui Igor Dodon pentru a-i convinge pe elevi să se protejeze cu prezervative atunci când fac sex. Și nu este totul, fața lui Dodon va fi folosită când se vor face clipuri pentru copiii grași, care nu se mai pot opri din mâncat. Li se va arăta fața lui Dodon și li se va spune simplu: ”sper că nu vreți să arătați așa”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Pompier-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Pompier-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon a devenit material didactic în școlile din Moldova. Ministerul Educației a scos din conferința de presă a lui Igor Dodon fraza sa celebră, ”nu vă jucați cu focul” și a introdus-o într-un filmuleț în care încearcă să-i convingă pe copii să fie atenți cu sârnicile, zajâgălcile. Potrivit...

Comentează