Pentru că nu este chemat în vizită de nicio țară normală, prezikul Moldovei a decis să viziteze țări care l-ar accepta. După ce a vizitat Iranul, următoarea pe listă este Coreea de Nord. Faptul că Moldova a condamnat lansarea rachetei nu l-a încurcat pe prezikul Igor Dadon, care promite să îngenuncheze în fața liderului nord coreean, Lin Jen Kur.

”Am decis să merg în Coreea de Nord, această țară prosperă și democratică pentru că vreau să-mi cer scuze de la frații coreeni. A fost o prostie din partea Moldovei să le condamne lansarea rachetei. Sunt frații noștri comuniști și trebuie să ne susținem, nu să ne condamnăm unii pe alții. Ca și la Kremlin o să mă pun în genunchi în fața tovarășului Lin Jen Kur”, a declarat prezikul Igor Dodon înainte de plecarea în Coreea de Nord.

Ca să se împace cu președintele Coreei de Nord Lin Jen Kur, Igari Dadon a acceptat să aducă în Moldova 30 de mii de emigranți coreeni. Igari Dadon promite că cu ajutorul lor va începe să construiască socialismul de tip coreean în Moldova. Astfel că țara noastră va deveni Coreea Europei. În primul rând va deschide mai multe lagăre de concentrare, iar în al doilea rând va închide facebook.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-In-Coreea-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-In-Coreea-copy-300x300.jpgadminSocial
Pentru că nu este chemat în vizită de nicio țară normală, prezikul Moldovei a decis să viziteze țări care l-ar accepta. După ce a vizitat Iranul, următoarea pe listă este Coreea de Nord. Faptul că Moldova a condamnat lansarea rachetei nu l-a încurcat pe prezikul Igor Dadon, care promite...

Comentează