Igor Dodon promite și face. Deviza sa este extrem de clară, iar moldovenii pot fi fericiți că au un asemenea președinte și ar trebui să înceteze să-l numească prezervativ sau gandon. Ultima mare realizare a lui Igor Dodon este convingerea lui Vladimir Putin să aducă în Moldova moaștele lui Lenin. Desigur, moaștele vor putea fi vizitate de orice moldoveani. Trupul neînsuflețit al lui Lenin va fi depus în catedrală, unde mitropolitul va ține și o slujbă de rugăciune.

”Numai eu știu cât de greu mi-a fost să-l conving pe Putin să-mi dea și mie puțin moaștele lui Lenin. De la atâta convingere, am făcut și eu ca Alina Zotea julituri pe genunchi. Toți doritorii care m-au votat vor putea veni să vadă moaștele lui Lenin pe 31 februarie în Catedrală. Desigur, să nu uite să doneze pentru că Mitropolitul are nevoie, săracul, de un BMW nou”, a declarat Igor Dodon.

Ideea de aducere a moaștelor lui Lenin la Chișinău are și părțile proaste. Ca să le apere de eventual tâlhari sau teroriști, de paza moaștelor se va ocupa armata a 14. Aceștia vor ocupa Moldova toată începând cu data de 1 ianuarie și vor refuza să mai plece, așa cum fac, de regulă, trupele rusești.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Lenin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Lenin-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon promite și face. Deviza sa este extrem de clară, iar moldovenii pot fi fericiți că au un asemenea președinte și ar trebui să înceteze să-l numească prezervativ sau gandon. Ultima mare realizare a lui Igor Dodon este convingerea lui Vladimir Putin să aducă în Moldova moaștele lui...

Comentează