Igor Dodon este supărat la culme pe toți moldovenii care s-au uitat până acum la toate Sex Tape-urile care au apărut pe internetul moldovenesc. Prezikul este atât de supărat, că i-a crăpat pielea de pe o bolfă. Motivul supărării sale este evident. De câte ori lumea vorbește casetele cu sex filmate de Plahotniuc, nimeni nu observă și prezența sa acolo.

”Eu am ahrenit când am văzut. Apar în fiecare sex tape, muncesc cel mai mult, se trage de mine în toate părțile, noroc că nu mă rup. Și totuși, nimeni nu m-a văzut, de parcă nu aș fi existat. Mlea, cum nu m-ați văzut? Eu je sunt ga..don. Eu sunt extrem de important într-un sex tape. Am ajuns să am un an de președinție și niciun Sex Tape relevant”, a declarat Igor Dodon extrem de supărat dimineața asta, într-o conferință de presă.

Prezikul a făcut și o solicitare către compania producătoare de Sex Tape-uri pentru Moldova să fie trecut cel puțin în titrele filmului ca actor în rolul principal, să vadă lumea la ce este folosit în țara noastră un prezik fără vreo importanță și coloană vertebrală. Producătorul de Sex Tape-uri cu politicieni promite că va face chiar un film dedicat prezikului, în care Gandonul va fi folosit, iar apoi aruncat la gunoi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-prezervativ-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-prezervativ-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon este supărat la culme pe toți moldovenii care s-au uitat până acum la toate Sex Tape-urile care au apărut pe internetul moldovenesc. Prezikul este atât de supărat, că i-a crăpat pielea de pe o bolfă. Motivul supărării sale este evident. De câte ori lumea vorbește casetele cu...

Comentează