Impresionant. Igor Dandon a organizat o conferință de presă în care a prezentat rezultatele unui studiu al oamenilor de știință din Republica Moldova. Potrivit acestui studiu, Dodon s-ar trage din domnitorul Moldovean care a stat păvază la straja Europei.

Sunt netotul lui Ștefan chlen Mare. Au găsit o bucățică de DăĂnKa pe fața mea. Au comparat-o cu o bucată de DăĂnKa de pe bolfele inferioare ale marelui domnitor și au ajuns la concluzia că coincid 69 la sulă. Așadar, ca netot al lui Ștefan chlen Mare declar, Moldova nu este a voastră, nici a nepoților voștri. Moldova este a mea și a lui domnul Plaha!“, a declarat plin de sine prezikul Moldovei, Igari Dandon.

Moldovenii au anunțat deja că vor sărbători cu adevărat vestea doar atunci când Dandon va fi transformat în moaște sau când mitropăritul Valodea, managerul general al SRL Mitropăria Moldovei, îl va face martir erou al neamului siriano-transnistrean post-mortem.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Porc-Juramant-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Porc-Juramant-copy-300x300.jpgadminPolitic
Impresionant. Igor Dandon a organizat o conferință de presă în care a prezentat rezultatele unui studiu al oamenilor de știință din Republica Moldova. Potrivit acestui studiu, Dodon s-ar trage din domnitorul Moldovean care a stat păvază la straja Europei. 'Sunt netotul lui Ștefan chlen Mare. Au găsit o bucățică de...

Comentează