Igor Dodon trece prin niște momente teribile. Prezikul s-a plâns în această dimineață la o conferință de presă că a trecut prin clipe de coșmar în anticamera lui Putin. După 69 de ore de așteptare încontinuu, a ajuns să arate ca un porc ce este. Cel mai grav este că nu putea să plece nici măcar la toaletă, că îi lua altcineva imediat locul.

”A fost pizdețul. Eu m-am dus la Putin cum se pologhează cu sumka plină de cartoafe. Am luat niște jinișor. Că lui Putin îi plac bunișorul. Am luat niște brânză de la un șioban. Îl știți, îi zice Ion Șioban. Dar nu am crezut că voi atepta așa de dahuia. Am schimbat 3 pamperși cât am stat la coadă ca să intru la Țar. Puțea de la mine ca de la un porc. Nafiga nia asta îmi trebuie? Oricum vin în Moldova și mă critică toți, aiștea de la moldoveti scriu pamflete și își bat joc de mine”, a declarat Igor Dodon, prezikul Moldovei.

După ce a fost făcut alghie de porci la Moscova, Igor Dodon a început să se gândească să se împrietenească cu UE și cu România. Așa că i-a cerut președintelui României să-i accepte o vizită, dar a primis un răspuns negativ de tip fachiu!

Partea bună, firma de Pampers ”Aiuilfachiu” vrea să producă pamperși pentru bărbați, iar imaginea acestora va fi chiar Igor Gandon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Igor-Dodon-Pampers-Putin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Igor-Dodon-Pampers-Putin-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon trece prin niște momente teribile. Prezikul s-a plâns în această dimineață la o conferință de presă că a trecut prin clipe de coșmar în anticamera lui Putin. După 69 de ore de așteptare încontinuu, a ajuns să arate ca un porc ce este. Cel mai grav este...

Comentează