Igor Dodon PMAN copy

După ce a șocat lumea cu declarațiile proeuropene, Igor Dodon a mers mai departe. Socialistul se declară unionist convins și vrea ca România să se unească cu Republica Moldova. Igor Dodon speră că astfel va fi ales președintele României, exact ca mentorul său din București, Ion Iliescu.

”Eu am fost unionist tot timpul. Doar că nu am arătat asta pentru că trebuia să primesc niște bani de la Moscova și m-am temut că nu o să-mi trimită nimic. Acum, după ce am primit toți banii, trebuie să spun că numai Unirea cu România mai poate salva Republica Moldova. Cred că ar trebui să ne unim rapid. Oricum eu am cetățenie românească de 10 ani”, a declarat unionistul Igor Dodon.

Igor Dodon vrea să organizeze un protest în fața Ambasadei Rusiei și un nou pod de flori la granița cu România. Ca să demonstreze că șeful său nu vorbește prostii, deputatul socialist Vlad Bătrâncea a adus harta României Mari în Parlament și a lipit-o demonstrativ în fața tuturor parlamentarilor. Vladimir Voronin a făcut infarct miocardic la vederea unor asemea manifestări unioniste.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Igor-Dodon-PMAN-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Igor-Dodon-PMAN-copy-300x300.jpgadminSocial
După ce a șocat lumea cu declarațiile proeuropene, Igor Dodon a mers mai departe. Socialistul se declară unionist convins și vrea ca România să se unească cu Republica Moldova. Igor Dodon speră că astfel va fi ales președintele României, exact ca mentorul său din București, Ion Iliescu. ”Eu am fost...

Comentează