Preșervativul Igor Dodon a trecut printr-un accident cumplit. Igor Dodon s-a deorgăit în timp ce schia așa că s-a lovit grav la cap. Acesta avea viteză și a intrat cu capul într-un copac. Medicii care au venit la fața locului doar au constatat lovitura, apoi l-au lăsat pe Igor Dodon să schieze în continuare.

”Din fericire capul lui Igor Dodon era gol pe dinăuntru. Noi când am venit am constatat doar că i se desfăcuse un pic. Dar l-am lipit cu scoch și acum este în regulă. Este prima dată când vedem un om fără creier, dar asta l-a salvat de la moarte. Dacă avea măcar puțin creier, acum era între patru scânduri”, a declarat medicul legist din Soci, Vanea Iopărăsătă.

De altfel, în momentul în care s-a lovit de copac, Igor Dodon a intrat cu și fundul într-o piatră. Medicii au crezut că și-a strivit bogăția și că va rămâne impotent. Din fericire, nici aici nu a avut vreo problemă. Asta pentru că, se știe, Igor Dodon nu are ceea ce Natalia Morari numește coaie! Așadar, Dodon, numit în popor Gandon sau Gandeorganâi, este foarte fericit și va reveni în scurt timp la activitatea sa preferată, pupatul Kremlinului în fund.

adminMonden
Preșervativul Igor Dodon a trecut printr-un accident cumplit. Igor Dodon s-a deorgăit în timp ce schia așa că s-a lovit grav la cap. Acesta avea viteză și a intrat cu capul într-un copac. Medicii care au venit la fața locului doar au constatat lovitura, apoi l-au lăsat pe Igor...

Comentează