Igor Dodon a fost la Moscova în culmea fericirii. Vladimir Putin i-a dat voie să-i țină umbrela pe timp de ploaie. Din păcate, prezikul nostru a provocat un scandal diplomatic internațional de mare. În loc să aibă grijă de Kolinda, președinta Croației, prezikul nostru l-a protejat de ploaie pe Putin.

”Este normal să am grijă de șeful meu. El mă ține, el mă hrănește, îmi dă voie să mă uit la fotbal din loja lui prezidențială. Ce dracu? De ce trebuie să-i țin umbrela lu femeia asta? Ea m-o primit vreodată la Croația la plajă să mă hodinesc cu familionul meu? Nu. În plus, eram cu soția. Mi-ar fi făcut un scandal uriaș acasă dacă mă vedea că-i fac avansuri Kolindei. Apropo, nu e Crăciunul, se putea numi și ea Iuliana, nu Kolinda”, a declarat Igor Dodon într-o conferință de presă.

Macron, președintele Franței, este la fel de nemulțumit că Dodon nu i-a ținut umbrela. Și i-a jurat lui Dodon că prezikul nostru nu calcă în Franța prea curând. Pe de altă parte, Kolinda nu este doar supărată că Dodon nu i-a ținut umbrela, ci îl acuză că a ciupit-o. Dodon se apără, susține că nu a ciupit-o: ”era vorba doar de un sărut. Am crezut că este stăpânul meu, Putin pe care îl pup mereu.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Putin-Umbrela-Dodon-copy-1024x683.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Putin-Umbrela-Dodon-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon a fost la Moscova în culmea fericirii. Vladimir Putin i-a dat voie să-i țină umbrela pe timp de ploaie. Din păcate, prezikul nostru a provocat un scandal diplomatic internațional de mare. În loc să aibă grijă de Kolinda, președinta Croației, prezikul nostru l-a protejat de ploaie pe...

Comentează