Scandal diplomatic uriaș la Paris, la celebrarea centenarului de la terminarea primului război mondial. Igor Dodon s-a prezentat aici cu un culioc tip calendar și a fost surprins de președinții lumii când fura colivă de pe masă. Momentul este cu atât mai neplăcut, cu cât Dodon i-a plictisit pe toți președinții pe care îi hărțuia să-și facă selfie-uri.

Liderii lumii întregi s-au plâns pe comportamentul porcos al prezikului moldovan. Toți președinții susțin că Dodon i-a deranjat umblând după ei ca să-și facă selfie-uri. La un moment dat, Macron s-a dus la pază și i-a rugat să-l scoată din sală pe Dodon.

”Ne-a zaibit cu pozele sale. Umbla prin sală și se ruga să-l fotografiem, ba cu Trump, ba cu Iohannis, ba cu Merkel. Lumea era șocată. A umplut Facebook-ul cu poze și ne este rușine că apărem în fața oamenilor cu un astfel de… Comportamentul este de porc, evident. Dacă te-am chemat să mănânci, să bei o sută de grame de sufletul morților, nu fura colivă și nu ne zaibi cu pozele tale”, a declarat Emanuel Macrou, președintele Franței.

Igor Dodon se apără și spune că nici vorbă de furt. Acesta susține că a vrut să-i ia oleacă de colivă și prietenului său, Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Dodon-Macron-sotii-geanta-gura-cainarului-culioc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Dodon-Macron-sotii-geanta-gura-cainarului-culioc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Scandal diplomatic uriaș la Paris, la celebrarea centenarului de la terminarea primului război mondial. Igor Dodon s-a prezentat aici cu un culioc tip calendar și a fost surprins de președinții lumii când fura colivă de pe masă. Momentul este cu atât mai neplăcut, cu cât Dodon i-a plictisit pe...

Comentează