Igor Dodon și Liuda Ghimpu sunt oficial împreună. Cel mai nou cuplu din politica moldovenească a anunțat că în perioada următoare va merge la Kremlin pentru a fi cununați oficial de mâna lui Vladimir Putin, celebra Mână a Moscovei. Așadar, cuplul de îndrăgostiți este în culmea fericirii și se gândesc chiar să facă un copil. Naș va fi nimeni altul decât Vlad Plahotniuc.

”Am luat decizia să nu ne mai ascundem. Noi ne certam pe față, ne aruncam bălegar unii în alții. Ne tragem de pootză, dar, până la urmă suntem iubiți. Așa că lumea trebuie să știe. Nașul nostru, Vlad Plahotniuc ne va cununa și ne va dărui oleacă din miliardul furat. Ca să fie o mare familie și fericită. Îi urez soției mele dragi, Liuda Ghimpu, să mă fericească în curând cu un copil”, a declarat Igor Dodon pe aeroportul Internațional Shor din Chișinău.

Cuplul de îndrăgostiți Liuda Ghimpu și Igor Dodon au ales un nume pentru copilul lor. Acesta se va numi PLSM. Adică, Partidul Liberal Socialist din Moldova. Liuda Ghimpu a ieșit deja în repetate rânduri cu genunchii juliți de la întâlnirile cu Igor Dodon, deși, oficial, cei doi nu sunt încă luați.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Mihai-Ghimpu-Mireasa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Mihai-Ghimpu-Mireasa-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon și Liuda Ghimpu sunt oficial împreună. Cel mai nou cuplu din politica moldovenească a anunțat că în perioada următoare va merge la Kremlin pentru a fi cununați oficial de mâna lui Vladimir Putin, celebra Mână a Moscovei. Așadar, cuplul de îndrăgostiți este în culmea fericirii și se...

Comentează