Prezikul Republicii Moldova Igor Dodon a semnat un memorandum internațional de vasalitate cu Republica Islamică Turcă. Potrivit unui comunicat de presă pe care l-am primit cu câteva milisecunde în urmă, țara noastră și-a asumat prin tratatul de la Ceadâr Lunga să plătească anual un bir în viu Turciei. Adică, după ce a expulzat profesori, Dodon trebuie să-i dea lui Erdogan și elevi.

”Nouă place la voi moldovenii că sunteți foarte supuși. Noi ținut minte că voi pe vremea lui Ștefan Velichii erați războinici. Atunci nu expulzați fără județiu profesori. Îi apărați cu armata. Când văzut că voi sunteți așa de lași, am zis că trebuie să cerem mai multu oameni. Așadar, pentru că Turcia are nevoie de forțe de munci proaspete, trimite la noi la Turcia în fiecare an 30 de mii de elevi. Noi transformăm elevi în adevărați eniceri ai muncii. Nu ca la Moldova să merge la discotecă, să se joacă la telefonul mobil”, a declarat Recept Erdogan, președintele otoman al Turciei.

Igor Dodon susține că 30 de mii de elevi pe care Moldova să-i trimită în Turcia nu sunt așa de mulți. Mai ales că a văzut la Publika că în Moldova se trăiește bine și crede că va crește natalitatea. Prezikul le cere moldovenilor să nască mai mulți copii. Unul pentru mama, altul pentru tata, al treilea pentru Patrie, iar al patrulea va fi trimis bir în Turcia, în conformitate cu tratatul de la Ceadâr Lunga. Dodon a dat asigurări că copiii politicienilor nu vor fi expulzați pentru că după ce el și alți ca Dodon vor muri în sfârșit, să primească moștenire toată Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Dodon-Erdoga-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Dodon-Erdoga-porc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Prezikul Republicii Moldova Igor Dodon a semnat un memorandum internațional de vasalitate cu Republica Islamică Turcă. Potrivit unui comunicat de presă pe care l-am primit cu câteva milisecunde în urmă, țara noastră și-a asumat prin tratatul de la Ceadâr Lunga să plătească anual un bir în viu Turciei. Adică,...

Comentează