Scandal uriaș la intrarea în președinție. Igari Dadon a venit așa cum era obișnuit la ora 12 la muncă, dar nu a fost lăsat să intre. Chiar dacă s-a enervat și a amenințat că o aduce pe Galea Dodon să-i bată pe paznici, aceștia s-au făcut zid și nu i-au permis accesul. Explicațiile sunt extrem de simple. A prăvălit facecontrolul.

”Igari Dadon nu este deocamdată prezik. Am primit ordin direct de la șestiorka domnului Plaha. Costea Țuțu ne-a spus că lui Dodon nu i-a expirat suspendarea așa că nu are voie să fie prezik o habă de timp. Din aceste considerente extrem de contondente și absorbante, Dodon nu a trecut facecontrolul ca la Drive”, a declarat paznicul de la președinție, Leonea Iaibu.

Vlad Plahotniuc a organizat astăzi o conferință de presă și a citit de pe tabletă că la mijloc este o neînțelegere. ”Dodon nu era oricum prezik, soția sa este cea care conduce Moldova, așa că el nu avea ce să caute la președinție”, a declarat dictatorul Republicii Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Presedintia-Dodon-Halat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Presedintia-Dodon-Halat-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandal uriaș la intrarea în președinție. Igari Dadon a venit așa cum era obișnuit la ora 12 la muncă, dar nu a fost lăsat să intre. Chiar dacă s-a enervat și a amenințat că o aduce pe Galea Dodon să-i bată pe paznici, aceștia s-au făcut zid și nu...

Comentează