Igor Dodon a dat un decret oficial prin care a decis să-l mute pe Ștefan cel Mare din centrul Chișinăului. Potrivit președintelui Dodon, pe postamentul din Piața Marii Adunări Naționale nu are ce căuta un rege străin. Așa că a decis să-l aducă pe Lenin la loc de cinste.

”Regii Români să stea în România. Nu au ce veni pe la noi în Moldova. Noi îi avem pe regii noștri. Lenin, Putin, Kotovsk… Ne-am bătut joc de Lenin și l-am dus la Romexpo. Nu are ce căuta Ilici la capătul orașului. Trebuie să stea în centru, să-l vadă toți, să ne facem cruce, să punem câte o lumânare de sufletul lui”, a declarat președintele Igor Dodon.

Preșervativul Moldovei promite să schimbe și numele bulevardului Ștefan cel Mare în bulevardul Lenin. În plus, va reabilita statuia lui Stalin, tatăl popoarelor din URSS. Potrivit lui Dodon, Stalin va fi pus în fața Gării feroviare, în semn de respect pentru că le-a oferit călătorii gratuite moldovenilor până în Siberia.

Dacă vrei să rămânem răi în continuare și să susții proiectul nostru, o poți face aici: patreon.com/moldovesti

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Stefan-cel-mare-Lenin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Stefan-cel-mare-Lenin-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon a dat un decret oficial prin care a decis să-l mute pe Ștefan cel Mare din centrul Chișinăului. Potrivit președintelui Dodon, pe postamentul din Piața Marii Adunări Naționale nu are ce căuta un rege străin. Așa că a decis să-l aducă pe Lenin la loc de cinste. ”Regii...

Comentează