În sârșit a decis și Igor Dodon că trebuie să treacă de la vorbe la fapte. După ce a făcut scandal și s-a certat cu toată lumea, cunoscutul prezerședinte a anunțat că vrea să se împace cu Transnistria. Pentru început a declarat că Moldova, țara pe care o conduce din greșeală, este de vină pentru războiul de pe Nistru. Adică, Moldova este de vină că a fost atacată la ea acasă de ruși. Atâta poate creierașul de porcotină. Pasul doi este să dea exemplu cetățenilor și să pornească să-și ceară scuze de la toți transnistrenii. Inclusiv de la cei care l-au votat.

Așadar, de astăzi, chiar de luni, o să-l vedem pe Igor Dodon mai mult în genunchi. Prezerședintele nostru vrea să-și merite porecla de gandon și va cere scuze tuturor transnistrenilor. Dar ca să fie mai convingător, Igor Dodon le va cere scuze mai întâi tuturor soldaților din Armata a 14-a.

Primele poze cu Igor Dodon îngenuncheat în fața soldaților cu pulemioatele în mâini au fost publicate pe pagina de facebook a prezerședintelui. Acolo unde nu o să poată să-și ceară scuze, o să-l ajute mai mulți deputați socialiști, în special dalbanul care a rupt harta României.

Ca să-și antreneze gura, adică să fie pregătit să-și ceară scuze cum se cade, Igor Dodon a fost invitat la Hotelul Nobil, unde își va cere scuze în genunchi în fața lui Plaha. Iar în curând va merge la Moscova, la sesiunea de cerut scuze în genunchi, în fața lui Putin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Armata-a-14-a-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Armata-a-14-a-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminInternațional
În sârșit a decis și Igor Dodon că trebuie să treacă de la vorbe la fapte. După ce a făcut scandal și s-a certat cu toată lumea, cunoscutul prezerședinte a anunțat că vrea să se împace cu Transnistria. Pentru început a declarat că Moldova, țara pe care o conduce...

Comentează