igor-dodon-harta-putin-greceanii-copy

Igor Dodon demonstrează încă o dată că are o prietenie extraordinară cu liderul Vladimir Putin, președintele pe viață a Rusiei. Socialistul a anunțat că l-a rugat în genunchi pe Putin să trimită în Moldova 30 de mii de soldați ruși pe care să-i cazăm în corturi amplasate în Piața Marii Adunări Naționale.

”Tovarășul Vladimir Putin s-a arătat dispus să ne ajute după ce vreo jumătate de oră m-am rugat în genunchi în fața sa. I-am curățat pantofii cu limba, l-am pupat numai să ne trimită oamenii în verde să ne apere de cei 30 de mii de emigranți pe care Maia Sandu promite să-i aducă în Moldova”, a declarat Igor Dodon extrem de fericit în timpul unei conferințe de presă.

Igor Dodon promite că ca urmare a acestui gest de ajutor frățesc, vrea să-i facă monument lui Vladimir Putin. Pentru asta vrea să-l dea jos pe Ștefan cel Mare de pe soclu. Armata rusă adusă de Igor Dodon în Moldova promite să ne apere nu numai de emigranți, ci și de români, americani, Uniunea Europeană și toate relele de pe fața pământului. Ca să nu fiți arestați de soldații ruși și trimiși în Siberia, Dodon le recomandă moldovenilor să nu se îmbrace ca niște emigranți, ci ca moldoveni sadea, în opinci și cojoc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Harta-Putin-Greceanii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Harta-Putin-Greceanii-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon demonstrează încă o dată că are o prietenie extraordinară cu liderul Vladimir Putin, președintele pe viață a Rusiei. Socialistul a anunțat că l-a rugat în genunchi pe Putin să trimită în Moldova 30 de mii de soldați ruși pe care să-i cazăm în corturi amplasate în Piața...

Comentează