Igor Dodon este extrem de supărat pe directorul general al SRL Mitropolia Moldovei. Prezikul susține că degeaba l-a susținut și l-a ajutat până acum. Când a avut și el nevoie de un pic de ajutor, mitropăritul Valodea s-a dat cu patrafirul la gard. Se pare că la mijloc este neprezentarea tuturor chișinăuienilor la referendumul de ieri.

”Eu am avut o înțelegere cu domnul director. Ne-am înțeles să vină mulți morți la votare. Când colo, au fost extrem și extrem de puțini. Bleaha muha, așa ceva nu se poate. Îl dau în judecată. Când mă gândesc că rezidenții cimitirului Doina nu au votat! Am fost și eu la votare și niciunul nu era acolo. Așa ceva este tare rău, nu mai vede de la mine nicio Băhă tovarășul mitropărit”, a declarat extrem de supărat prezikul Igari Dandon.

Mitropăritul Valodea dă vină pe Plahotniuc. Directorul general al SRL Mitropolia Moldovei susține că ca de obicei și-a trimis morții din cimitire să voteze, dar aceștia nu au fost primiți la vot de către angajații coordonatorului Moldovei. Așa că i-a trimis înapoi să doarmă somnul de veci.

Și nu a fost singura problemă. Nici transnistrenii, dar nici sirienii nu au putut să voteze la referendum. Cecan, managerul general al CEC susține că aceștia nu au propiscă în Chișinău. Așadar, rezultatul rămâne același, Plahotniuc va conduce în continuare primăria prin Sclavia Radu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Zombie-Morti-Cimitire-Referendum-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Zombie-Morti-Cimitire-Referendum-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon este extrem de supărat pe directorul general al SRL Mitropolia Moldovei. Prezikul susține că degeaba l-a susținut și l-a ajutat până acum. Când a avut și el nevoie de un pic de ajutor, mitropăritul Valodea s-a dat cu patrafirul la gard. Se pare că la mijloc este...

Comentează