Sătul să tot dea bani companiei de religie moldovenească SRL Mitropolia Moldovei, Igor Dodon a luat o decizie radicală. Acesta a anunțat că își crează propria sa firmă de religie unde chiar el va fi mitropolit. La adunarea de Pervoie Mai, prezikul a ieșit pe scenă cu o cadelniță în mână, cu o căciulă de mitropolit pe cap pe care se vedea steaua de la Kremlin, iar la gât purta, desigur, secera și ciocanul.

”M-am zakalibit să-i tot dau atâția bani lui Valodea. Nu se poate așa ceva. O să-mi fac propria mea religie, vine lumea și ne aduce nouă banii, nu lui Valodea. Că prea s-a îmbogățit. Am inventat deja rugăciuni pentru religia mea. Iaca care. Batika nostru care ești în Kremlin, ne temem de numele tău, ne temem de împărăția ta, învadează-ne și pe noi. Precum în Transnistria, așa și în Moldova. Armata a 14-a cea de toate zilele trimite-o la noi și ne rusifică precum rusificăm copiii noștri. Și nu ne duce pe noi în Siberia, ci ne izbăvește de Gayropa. Că ale tale sunt rachetele, și avioanele, și salvele de tun, și toate bogățiile Moldovei. În numele lui Plaha, lui Dodon, amin”, s-a rugat Igor Dodon ajutat într-un glas de socialiștii aduși cu autocarele.

Igor Dodon are mai multe probleme, nu știe cum să-și numească religia. Ar fi vrut comunistă, dar nu-i dă voie Voronin. În plus, ca să înceapă afacerea, trebuie să-i ceară voie și de la Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Igor-Dodon-Cadelnita-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Igor-Dodon-Cadelnita-copy-300x300.jpgadminPolitic
Sătul să tot dea bani companiei de religie moldovenească SRL Mitropolia Moldovei, Igor Dodon a luat o decizie radicală. Acesta a anunțat că își crează propria sa firmă de religie unde chiar el va fi mitropolit. La adunarea de Pervoie Mai, prezikul a ieșit pe scenă cu o cadelniță...

Comentează