Încă un scandal uriaș de spionaj zguduie clasa politică moldovenească. De data asta este vorba chiar de prezikul Republicii Moldovnești. Igor Dodon este învinuit de spionaj în favoarea Rusiei, iar procuororii susțin că au și dovezi irefutabile în acest sens.

”Tovarășul Igor Dodon a fost surprins în data zilei de 29 februarie, în jurul orei 12.69, noaptea, stând în anticamera unui spion KGB cunoscut la nivel mondial. Tovarășul Igor Dodon, cunoscut sub pseudonimul de Gandon, a stat 4 ore ca să fie primit de acest spion KGB. Deocamdată numele spionului rus este strict secret. Vă putem spune doar că începe cu Pu și se termină cu Tin. Îl învinuim pe Igor Dodon că spionează Moldova în favoarea Rusiei sub numele de cod Gandon 069. Spionul Gandon 069 a efectuat o trădare de Patrie, le-a dat rușilor receta vinului nostru cel mai cunoscut, Gura Căinarului”, a declarat directorul general al Centrului Național Alcorupției, Andriana BețiShor.

Igor Dodon se apără și susține că, de fapt, el încearcă să spioneze în Rusia în favoarea Moldovei. Iar numele său de spion nu este Gandon, ci Prezervativ, pentru că este spion moldovenesc.

”Este foarte greu să te apropii de spionii rușilor și să le afli secretele. Eu m-am apropiat la o întinzătură de buze de cel mai mare spion rusesc al tuturor timpurilor. Și am aflat cele mai necunoscute secrete ale sale. Iar acum o să vă dezvălui ca să nu credeți că vă mint. De exemplu, am văzut cu ochii mei că Pu…, dar mai bine să nu vă zic numele, are ghemaroi”, a declarat Igor Dodon într-o conferință de presă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Igor-Dodon-si-Vladimir-Putin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Igor-Dodon-si-Vladimir-Putin-copy-300x300.jpgadminSocial
Încă un scandal uriaș de spionaj zguduie clasa politică moldovenească. De data asta este vorba chiar de prezikul Republicii Moldovnești. Igor Dodon este învinuit de spionaj în favoarea Rusiei, iar procuororii susțin că au și dovezi irefutabile în acest sens. ”Tovarășul Igor Dodon a fost surprins în data zilei de...

Comentează