igor-dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy

Igor Dodon îi avertizează pe cei care protestează în Chișinău, în fața CEC că el nu este un pizdiuc și că va trece de la amenințări la fapte cât de curând. Ca să demonstreze că își sledește bazarul, Dodon l-a sunat pe Putin și a bătut palma. Putin o să-l ajute și o să-i trimită niște anti-protestatari de la Tiraspol.

”Blea, pațani, voi chiar credeți că eu sunt loh pizdiucii? Nihuia. Eu nu ganesc. Bazarul meu așa rămâne. Nu vă jucați cu focul. Ahuiesc când văd că nu înțelegeți. O să vă huieresc un anti-protest în Chișinău de o să afighiți. Blea, ce să vă spun? Putin o să-mi dea 30 de mii de transnistreni. Aceștia o să vină la protest pentru 1 rublă, că acolo este sărăcie mare. Și ni dai Boh să vă văd că himiciți ceva, vă dăm pizdeală. Așa că nu tufeți capul”, a declarat președintele Igor Dodon.

Liderul anti-protestatarilor transnistreni, Jănea Iobtvoirot, a anunțat deja că dacă vine la proteste, va cere azil politic în Moldova și nu va pleca de aici: ”dacă voi vă temeați de sirieni, nihuia nu știți cum este cu transnistrenii. Aceia măcar îs treji tot timpul, noi iubim să buhăim, să sinim. Și huierim tot ce ne vine în cale!”

În aceste condiții, moldovenii sunt disperați. Aceștia au cerut Angelei Merkel să trimită totuși sirienii ca să-i scape de transnistreni, care, desigur, sunt mai răi decât emigranții sirieni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon îi avertizează pe cei care protestează în Chișinău, în fața CEC că el nu este un pizdiuc și că va trece de la amenințări la fapte cât de curând. Ca să demonstreze că își sledește bazarul, Dodon l-a sunat pe Putin și a bătut palma. Putin o...

Comentează