Igor Dodon s-a declarat extrem de nemulțumit de noul ambasador al SUA în Moldova. Așa că, prezikul nostru mult iubit a decis să-i respingă acreditarea înaltului oficial american. Dodon spune chiar că a inventat o explicație plauzibilă și extrem de nonconformistă pe care i-a transmis-o la telefon lui Donald Trump.

”Domnul ambasador habar nu are cum ar trebui să ne trateze. El ar trebui să ia exemplu de la ambasadorii ruși. Aiștea, când vin în Moldova, ni hera nu băzăresc pa maldavki. Ei ne tratează ca pe niște sclavi, ca pe niște celoveci de mâna a doua. Pe când noul ambasador SUA niș ghini nu o pus chișior pe teritoriul sfânt al Moldovei și o început să băzărească de parcă ar fi locuit la București o viață. Pre ghini grăiește românește, iar asta este interzis într-o țară din lumea a 33-a”, i-a zis Igor Dodon lui Donald Trump după o convorbire care a durat 10 secunde.

Ambasadorul rus l-a felicitat pe Dodon pentru modul în care l-a alungat din țară pe american și i-a ordonat prezikului să închidă cu totul ambasada SUA și să facă o discotecă acolo. Din păcate, după ce a fost criticat de americani și europeni, Plahotniuc nu are de gând să-l suspende pe Dodon ca să-i accepte acreditarea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Igor-Dodon-Donald-Trump-la-telefon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Igor-Dodon-Donald-Trump-la-telefon-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon s-a declarat extrem de nemulțumit de noul ambasador al SUA în Moldova. Așa că, prezikul nostru mult iubit a decis să-i respingă acreditarea înaltului oficial american. Dodon spune chiar că a inventat o explicație plauzibilă și extrem de nonconformistă pe care i-a transmis-o la telefon lui Donald...

Comentează