Redacția moldovesti.info a primit astăzi un comunicat cu explicațiile trecerii atribuțiilor de prezik de la Dodon la Candu. Comunicatul de presă a fost transmis chiar de Curtea Constițuțuanală, aflată în subordinea lui Vlad Plahotniuc.

Prin prezenta lege dată sub adânca coordonare și înaltul patronaj al suspendatorului nostru Vlad Plahotniuc, Curtea Constițuțuanală a decis să modifice Constituția după cum urmează.

1. Noul prezik al Moldovei, Andrian Candu, a preluat mandatul de la prezikul Igari Gandon și se va numi azi Andrușa Candon.
2. Cei 30 de mii de sirieni vor fi preluați pe perioada mandatului de prezik de Andrușa Candon și cazați în hotelul Nobil.
3. Halatul prezikului Gandon va trece la Candon și va fi purtat la întâmpinarea oaspeților străini sau în zile de sărbătoare, cum ar fi, Ziua Jinului, Ziua lui Vlad Plahotniuc.
4. Noul prezik Andrușa Candon va fi obligat să-l pupe în koor pe Vladimir Putin la fel de bine ca fostul prezik Gandon.
5. Aparatul de fotografiat de sute de mii de euro de la președinție poate fi folosit de Vlad Plahotniuc să filmeze pentru colecția sa de filme P0rn0.
6. Toate pozele și meme-urile cu porci făcute până acum despre Gandon trebuie înlocuite de Candon.
7. Andrușa Candon trebuie să meargă de urgență pe muntele Athos să se roage la sfântul Vlad Coordonatorul și suspendatorul.

Articolele prezentate mai sus vor intra în vigoare pe perioada în care Andrușa Candon va fi prezikul Moldovei. După ce va rămâne doar spiker al Moldovei, pe Andrian Candu îl va chema în continuare Andrușa Candon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Andrian-Candu-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Andrian-Candu-porc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Redacția moldovesti.info a primit astăzi un comunicat cu explicațiile trecerii atribuțiilor de prezik de la Dodon la Candu. Comunicatul de presă a fost transmis chiar de Curtea Constițuțuanală, aflată în subordinea lui Vlad Plahotniuc. Prin prezenta lege dată sub adânca coordonare și înaltul patronaj al suspendatorului nostru Vlad Plahotniuc, Curtea...

Comentează