La conferința de presă din Aeroportul Internațional Shor din Chișinău, Igor Dodon a explicat presei motivul pentru care l-a adus pe rusul Nicolai Valuev. ”I-am împrumutat lui Plahoitniuk 100 de mii de euro până la alegerile parlamentare. Nu mi-a dat banii nici până acum. Prieteni, prieteni, dar m-am săturat să-l tot sun și să-i amintesc de datorie. Se plângea că nu are, că plătește salariile la 27 de televiziuni și 150 de bloggeri. Eu, prostul, l-am crezut. Când colo, văd că și-a luat telefon de aur”, a declarat foarte supărat socialistul pentru moldovesti.info.

Imediat după conferința de presă, Valuev și Dodon s-au îndreptat spre palatul lui Plahoitniuk din centrul Chișinăului. Spre ghinionul său, Vlad Plahoitniuk era acasă. Vecinii spun că au auzit mai multe gemete și urlete. Cam o jumătate de oră a durat gălăgia. Polițiștii au fost chemați, dar când au văzut despre ce este vorba au plecat în viteză, cu scârțâit de roți din poarta palatului. Martorii spun că după asta poliția nu a mai răspuns la telefon.

Cum era de așteptat, Marian Lupa a dispărut din Republica Moldova pentru două luni. Coincidență sau nu, dar Publika TV, Prime, 2 Plus, Canal 3 și-au întrerupt toate programele și au difuzat încontinuu meciul în care Nicolai Valuev este bătut măr de boxerul englez David Haye.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Dodon-si-Valuev-si-Plahotniuc-batut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Dodon-si-Valuev-si-Plahotniuc-batut-copy-150x150.jpgadminFinanțe
La conferința de presă din Aeroportul Internațional Shor din Chișinău, Igor Dodon a explicat presei motivul pentru care l-a adus pe rusul Nicolai Valuev. ”I-am împrumutat lui Plahoitniuk 100 de mii de euro până la alegerile parlamentare. Nu mi-a dat banii nici până acum. Prieteni, prieteni, dar m-am săturat...

Comentează