La conferința de presă din Aeroportul Internațional Shor din Chișinău, Igor Dodon a explicat presei motivul pentru care l-a adus pe rusul Nicolai Valuev la manifestația de 1 mai. ”I-am cerut lui Plahotniuc să accepte varianta mea de vot UninorMall. I-am cerut, dar nu mi-a răspuns nici până acum. Prieteni, prieteni, dar m-am săturat să-l tot sun și să-i amintesc de asta. Se plângea că nu poate, că nu are timp, că se ocupă de 69 de televiziuni și mii de trolli. Eu, prostul, l-am crezut. Când colo, văd că mă amăgește”, a declarat foarte supărat socialistul pentru moldovesti.info.

Imediat după conferința de presă, Valuev și Dodon s-au îndreptat spre palatul lui Plahotniuc. Spre ghinionul său, Vlad Plahotniuk era acasă cu tot cu Țuțu. Vecinii spun că au auzit mai multe gemete și urlete. Cam o jumătate de oră a durat gălăgia. Polițiștii au fost chemați, dar când au văzut despre ce este vorba au plecat în viteză, cu scârțâit de roți din poarta palatului. Martorii spun că după asta poliția nu a mai răspuns la telefon.

Cum era de așteptat, Marian Lupa a dispărut din Republica Moldova pentru două luni. Coincidență sau nu, dar Publika TV, Prime, 2 Plus, Canal 3 și-au întrerupt toate programele și au difuzat încontinuu meciul în care Nicolai Valuev este bătut măr de boxerul englez David Haye.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Dodon-si-Valuev-si-Plahotniuc-batut-copy-300x200.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Dodon-si-Valuev-si-Plahotniuc-batut-copy-300x200-300x200.jpgadminSocial
La conferința de presă din Aeroportul Internațional Shor din Chișinău, Igor Dodon a explicat presei motivul pentru care l-a adus pe rusul Nicolai Valuev la manifestația de 1 mai. ”I-am cerut lui Plahotniuc să accepte varianta mea de vot UninorMall. I-am cerut, dar nu mi-a răspuns nici până acum....

Comentează