Igor Dodon susține că și-a făcut evrorimont la vila de la Condrița, dar nu a cheltuit nicio capică pentru reparațiile de acolo. Prezikul susține că pe politicienii din Moldova îi roade pizma că nu au și ei o vilă așa de frumoasă, de aceea îl atacă foarte urât.

”Eu sunt un prezik din popor, nu cheltuiesc banii pe tot felul de prostii. Pe mine mă ajută toată lumea. Când vreau la Turcia, vorbesc cu domnul președinte turc și îmi dă o vacanță pe dijeaba la Antalya. Când vreau să mă cătăi cu avionul, îl rog pe Plaha și îmi dă avionul lui privat. Așa și cu vila de la Condrița. M-au ajutat cei 30 de mii de sirieni. Le-am zis, pațani, dacă tot nu faceți nicio pielicică, mergeți măcar să reparați vila asta a mea”, a declarat Igor Dodon.

Igor Dodon susține că îi va chema pe toți pooliticienii la vila sa, să mănânce un șașlâk, să facă o discotecă. Prezikul Moldovei este de părere că pooliticienii din Moldova nu ar trebui să se sfădească și să stabilească din timp cine și de unde fură, ca să nu mai existe certuri de văzul lumii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Protest-arabi-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Protest-arabi-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon susține că și-a făcut evrorimont la vila de la Condrița, dar nu a cheltuit nicio capică pentru reparațiile de acolo. Prezikul susține că pe politicienii din Moldova îi roade pizma că nu au și ei o vilă așa de frumoasă, de aceea îl atacă foarte urât. ”Eu sunt...

Comentează