Igor Dodon a trecut prin niște momente teribile. Prezikul s-a plâns că a avut clipe de coșmar în emisiune directă la Rasia TV. După ore de așteptare continuă ca să i se ia un interviu la Rasia, a ajuns să arate ca un porc ce este. Cel mai grav este că nu putea să plece nici măcar la toaletă, că îi lua altcineva imediat locul la interviu.

”A fost pizdețul. Eu m-am dus la Rasia TV cum se pologhează cu sumka plină. Am luat niște jinișor. Că jurnaliștilor ruși le place bunișorul. Am luat niște brânză de la un șioban. Îl știți, îi zice Vaniușa Șioban. Dar nu am crezut că voi atepta dahuia. Noroc că am avut pampers cât am stat la coadă ca să vorbesc în direct. Puțea de la mine ca de la un porc. Dar stau și mă gândesc, nafiga nia asta îmi trebuie? Oricum mă critică toți, aiștea de la moldovești scriu pamflete și își bat joc de mine”, a declarat Igor Dodon, prezikul Moldovei.

După ce a fost făcut alghie de porci la Moscova, Igor Dodon a început să se gândească să se împrietenească cu UE și cu România. Cel puțin în UE și în România nimeni nu-l ține cu pampers.

Partea bună, firma de Pampers ”Aiuilfachiu” vrea să producă pamperși pentru bărbați, iar imaginea acestora va fi chiar Gandon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Dodon-Pampers-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Dodon-Pampers-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon a trecut prin niște momente teribile. Prezikul s-a plâns că a avut clipe de coșmar în emisiune directă la Rasia TV. După ore de așteptare continuă ca să i se ia un interviu la Rasia, a ajuns să arate ca un porc ce este. Cel mai grav...

Comentează