Relația dintre Igor Dodon și Vlad Plahotniuc scârțâie. Deși pare că cei doi se împacă de minune, nu este deloc așa. Din informații aproape sigure sută la mie, am aflat că prezikul Igor Dodon este extrem de enervat pe oligarhul Plahotniuc. Asta după ce Dodon a fost lăsat să aștepte tocmai 5 ore în anticameră la hotelul Nobil pentru a intra la Plahotniuc. Dodon nu i-a zis-o în față, însă a tunat și a fulgerat la sediul Partidului Socialiștilor.

”Blea, își bate joc de mine. Am și eu chestii de făcut. Dar el mă pun să aștept dahuia la el în anticameră. Acum că s-a răcit trebuie să mă scald la copcă. Trebuie să-mi aleg un nou halat. Am pierdut și vreo două, trei apeluri importante de la Kim Jong Un, prietenul meu coreean. Blea, nici Putin nu mă lăsa să-l aștept atâta. Putin are soviste, nu ca Plaha aista”, s-a plâns prezikul Igor Dodon socialiștilor săi.

Cu toate acestea, în anticamera lui Vlad Plahotniuc nici nu a respirat. A încercat de câteva ori să se deorgăiască, dar l-a observat pe Țuțu care venea de la Trenirovkă și se ducea la Obed, așa că a tăcut mâlc și a băut ceai.

Redactorii moldovesti.info au aflat de ce a fost nevoit să aștepte atât de mult Igor Dodon. Se pare că Padleankă, Liuda, ZaLupu și mulți alți defutați din Parlament l-au pupat mai mult ca de obicei pe Plahotniuc în cur. Astfel că acesta nu l-a putut primi îndată pe prezik.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Vlad-Plahotniuc-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Vlad-Plahotniuc-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
Relația dintre Igor Dodon și Vlad Plahotniuc scârțâie. Deși pare că cei doi se împacă de minune, nu este deloc așa. Din informații aproape sigure sută la mie, am aflat că prezikul Igor Dodon este extrem de enervat pe oligarhul Plahotniuc. Asta după ce Dodon a fost lăsat să...

Comentează