Igor Dodon demonstrează în sfârșit că sângele apă nu se face și începe să se apropie cu râtul de România. După ce a decorat-o pe Ana Munteanu, câștigătoarea Vocei României, Dodon a decis să-l decoreze și pe președintele României. Klaus Iohannis a fost invitat la Chișinău ca să-și ridice medalia.

”Chiar dacă înjur România în fiecare zi, chiar dacă declar că grăiesc românește, chiar dacă îl pup pe buci pe Putin, în adâncul sufletului știu că sunt român. Încetul cu încetul românismul din mine iese la suprafață. Nu am ce să fac, asta este natura sufletului meu. Mama este profesoară de limba română, așa că eu nu puteam să fiu moldovean, dar asta este politica și să nu încurcăm adevărul istoric românesc, cu politica care este o curvă. Basarabia este România”, a declarat unionistul Igor Dodon.

Potrivit purtătorului de cuvânt al președinției, Vanea Șiobanu, Klaus Iohannis va fi decorat pentru promovarea românismului în Moldova, dar și pentru milioanele de euro pe care România le cheltuiește în Moldova pentru grădinițe, drumuri, gaze, electricitate. Supărat că la ultima întâlnire, Putin nu s-a uitat nici cu curul la el, Igor Dodon a anunțat că este de acord cu Unirea, dar cu o singură condiție, să nu fie dat pe mâna DNA-ului românesc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Igor-Dodon-Klaus-Iohannis-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Igor-Dodon-Klaus-Iohannis-copy-1-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon demonstrează în sfârșit că sângele apă nu se face și începe să se apropie cu râtul de România. După ce a decorat-o pe Ana Munteanu, câștigătoarea Vocei României, Dodon a decis să-l decoreze și pe președintele României. Klaus Iohannis a fost invitat la Chișinău ca să-și ridice...

Comentează