Extrem de enervat pe faptul că Dumnezeu nu l-a protejat de accident, Igor Dodon a anunțat că va merge la CEDO pentru a-și cere drepturile. La CEDO Dodon va da în judecată călugării de pe muntele Athos, acolo unde a mers în nenumărate expediții și cu foarte mulți bani.

“În loc să mă duc în vacanțe scumpe prin gnylaya Evropa, acolo unde sunt capitaliști nesuferiți, dar o viață mai bună, am mers la Athos! Pentru ce? Vă întreb. Ca să circul pe drum în cortegiu funerar și să mă tamponeze un camion cu găini fierte? Pzdeț! Caroce, așa nu mai merge. Eu am fost la călugări, i-am omenit, i-am cinstit, le-am dat o grămezănie de bani, iar ei nu m-au protejat de la accident”, a declarat foarte supărat Igor Dodon.

Mai mult, Igor Dodon i-a cerut banii înapoi directorului general al SRL Mitropolia Moldovei. Prezikul a anunțat că dacă nu va primi toți banii dați la biserică, se va plânge la Protecția Consumatorului pentru înșelăciune.

Între timp, moldovenii au început să vină mai des la biserică și au început să pună tot mai multe lumânări ca să li se îndeplinească un vis până la capăt.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/img_7451-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/img_7451-1-300x300.jpgadminSocial
Extrem de enervat pe faptul că Dumnezeu nu l-a protejat de accident, Igor Dodon a anunțat că va merge la CEDO pentru a-și cere drepturile. La CEDO Dodon va da în judecată călugării de pe muntele Athos, acolo unde a mers în nenumărate expediții și cu foarte mulți bani. 'În...

Comentează