Igor Dodon demonstrează că este un preșervativ cum nu a mai avut Moldova. Pentru că a promis că va lupta cu oligarhii și va scăpa Moldova de sărăcie, acesta continuă reformele. Scoaterea limbii române de pe site-ul președinției, eliminarea drapelului UE din fața clădirii i-au făcut brusc pe moldoveni mai bogați și l-au speriat pe Vlad Plahotniuc. Dar Gandon nu se oprește. A anunțat că vrea să modifice și steagul, iar după asta moldovenii sigur vor fi mai bogați.

”Noi am descoperit motivul pentru care moldovenii trăiesc prost. Când aveam steagul roșu, cu secera și ciocanul, era foarte ghini. Foarte, foarte ghini. Dar acum, când avem drapelul fascist românesc, am început să o ducem rău. Ne-a bătut bojâka. Cu comuniștii era bine, cu fasciștii nu e bine. De asta nu ne-a dat bojâka bani. Revenim la culoarea roșie cu secera și ciocanul, iar bojâka o să aibă grijă de noi”, a declarat Igor Dodon.

Preșervativul Republicii Moldova a semnat decretul de schimbare a drapelului. Acesta a fost arborat deja în fața președinției. Astfel că Uniunea Sovietică a renăscut în Moldova oficial. Moldovenii speră că în curând aceste reforme să se simtă și în buzunarele lor. Au dreptate pe jumătate. Aceste reforme se vor simți în buzunare, dar nu ale lor, ci ale politicienilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-steag-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-steag-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon demonstrează că este un preșervativ cum nu a mai avut Moldova. Pentru că a promis că va lupta cu oligarhii și va scăpa Moldova de sărăcie, acesta continuă reformele. Scoaterea limbii române de pe site-ul președinției, eliminarea drapelului UE din fața clădirii i-au făcut brusc pe moldoveni...

Comentează