Iată că se întețește lupta pentru primăria Chișinăului. După ce Andrei Năstase și-a dat candidatura, iar Vlad Plahotniuc a declarat că îl susține, Dodon sare pârlazul cu un candidat propriu. Surprinzător, nu este vorba de Vanea Șiobanu, consilierul de fățălău și de facebook al prezikului. Dodon a înaintat-o pe deputata Hrenova pentru funcția de primar.

Prezikul a inventat și un slogan de campanie pentru cea mai frumoasă deputată din Parlament: ”în Chișinău va fi Hrenova!”

”Noi nu mințim niciodată. Am spus că o vom opri pe Maia Sandu să aducă 30 de mii de sirieni, ne-am ținut de cuvânt și am stoporât-o. Așa că nu avem cum să vă mințim și să vă spunem că vafli bine în Chișinău. Nu are de unde. În Chișinău va fi Hrenova, la propriu și la… primărie. Dacă o votați pe Hrenova, peste tăt va fi hrenova. Vă promitem. Hrenova pe drumuri, hrenova în case, hrenova în parcuri, hrenova în rutiere”, a declarat din goșineață, Igor Dodon, prezikul Moldovei.

De altfel, Igor Dodon a declarat că Hrenova este singura membră a PSRM care până acum nu a reușit să obțină cetățenia românească. Așa că și din punctul acesta de vedere este hrenova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Hrenova-rat-si-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Hrenova-rat-si-porc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Iată că se întețește lupta pentru primăria Chișinăului. După ce Andrei Năstase și-a dat candidatura, iar Vlad Plahotniuc a declarat că îl susține, Dodon sare pârlazul cu un candidat propriu. Surprinzător, nu este vorba de Vanea Șiobanu, consilierul de fățălău și de facebook al prezikului. Dodon a înaintat-o pe...

Comentează