igor-dodon-panou-transnistria-copy

Igor Dodon mai face o avertizare extraordinară în adresa moldovenilor care cer reluarea alegerilor. Președintele ales prin vot democratic de Vlad Plahotniuc susține că dacă se organizează un al treilea tur de scrutin, Maia Sandu va pierde nu cu 60 de mii de voturi diferență, ci cu unu, două sau trei milioane de voturi. Igor Dodon susține că ar putea lua tocmai 69 la sulă din sufragerii.

”Eu vă spun, blea, nu vă jiucați cu focul că o să vă pârliți ca porcul. Blea, voi trebuie să înțelegeți, n-au votați toți transnistrenii. Abia dacă au venit vreo 200 de mii la urne. Că dacă mă enervez, vorbesc cu Plaha, apu vin 2 sau 3 milioane de transnistreni la alegerile repetate. Aduc și din Găgăuzia și din Lugansk. O să plângă Maia de ciudă când o să vadă că toți separatiștii și morții votează pentru mine, iar petru ea doar oamenii vii și nici la aceea nu le dăm voie să voteze chiar la toți”, a declarat Igor Dodon, președintele ales prin vot democratic de Vlad Plahotniuc.

Igor Dodon a semnat deja un decret prin care a anunțat că în caz de alegeri repetate, toate secțiile de vot din străinătate vor fi închise pentru că moldovenii plecați folosesc prea puțin odnoklassniki și stau prea mult pe site-ul americanilor: facebook. Pentru că a interzis dubla cetățenie, Dodon nu permite nici dubla socializare? Că există un singur mare socialist, Dodon. Restul fiind zăpadă de vară.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-panou-transnistria-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-panou-transnistria-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon mai face o avertizare extraordinară în adresa moldovenilor care cer reluarea alegerilor. Președintele ales prin vot democratic de Vlad Plahotniuc susține că dacă se organizează un al treilea tur de scrutin, Maia Sandu va pierde nu cu 60 de mii de voturi diferență, ci cu unu, două...

Comentează