Igor Dodon a fost suspendat astăzi din nou de Curtea Constițuțuanală. De data asta prezikul este acuzat de vandalizarea bustului lui Mihai Eminescu. După ce a depus flori la monument, obrazul de bronz al marelui poet român a crăpat. Martorii povestesc că crăparea obrazului a început când Dodon a început să vorbească despre faptul că Mihai Eminescu era moldav.

”Am auzit o crăpătură, ca un grohăit de porc și când m-am întors nu mi-a venit să cred, obrazul lui Eminescu a crăpat. Săracul nu a mai putut răbda ocara pe care i-o aducea nemernicul de Dodon. Așa că am sărit repede și am început să aruncăm cu pietre în Dodon să plece mai repede de lângă poet”, a declarat un martor la eveniment.

Medicii explică fenomenul foarte simplu. Pentru că are șoricul foarte gros, lui Dodon nu-i poate crăpa obrazul și mai degrabă crapă un bronz, decât bolfa lui Dodon.

Așadar, lui Dodon i s-a interzis să se mai apropie de bustul lui Eminescu. Dacă va refuza, acesta va fi trimis pentru totdeauna, cu tot cu sirienii săi în Transnistria, acolo unde ar fi bine să meargă și prietenul său, Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-Gras-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-Gras-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon a fost suspendat astăzi din nou de Curtea Constițuțuanală. De data asta prezikul este acuzat de vandalizarea bustului lui Mihai Eminescu. După ce a depus flori la monument, obrazul de bronz al marelui poet român a crăpat. Martorii povestesc că crăparea obrazului a început când Dodon a...

Comentează