Igor Dodon este nemulțumit că România a provocat un nou cutremur în Moldova. Preșervativul Moldovei acuză mâna României de provocarea cutremurului. Dodon cere ca Moldova să se rupă imediat de la România și să se unească cu Rusia, unde astfel de seisme nu au loc. Igor Dodon susține că s-a speriat atât de tare de cutremur, încât și-a murdărit cei mai frumoși chiloți.

”Stăteam în casa mea de câteva milioane de euro și îmi număram banii. Când a început să se cutremure tot în jur, vreo două lingouri de aur mi-au căzut pe picioare și m-au lovit. O să-mi cadă unghia, sigur. Ce să vă spun, m-am speriat atât de tare că nu am mai reușit să ajung la veceu și mi-am murdărit chiloții dăruiți de tovarășul Putin. Iaca așa, vreți Unire cu România? Iată ce vă face România. Vă trimite cutremure. Hе дёргайтесь, румыны! Beți un ceai, o cafea. O să șibă tăt ghini. Că în Rusia nu există cutremure”, a declarat Igor Dodon printre lacrimi și tremurând de frică.

Socialiștii au organizat în această dimineață și o acțiune de protest în fața ambasadei României, prin care au cerut României să nu mai provoace cutremure. In replică, ambasada României i-a cerut lui Igor Dodon să predea imediat pașaportul românesc. Socialistul a refuzat, susținând că bunicul său a fost român.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-in-chiloti-casa-scumpa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-in-chiloti-casa-scumpa-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon este nemulțumit că România a provocat un nou cutremur în Moldova. Preșervativul Moldovei acuză mâna României de provocarea cutremurului. Dodon cere ca Moldova să se rupă imediat de la România și să se unească cu Rusia, unde astfel de seisme nu au loc. Igor Dodon susține că...

Comentează