Deputații Socialiști nu au mers cu mâna într-un loc în Coreea de Nord. Aceștia au avut o misiune secretă. Au semnat un protocol secret de colaborare cu dictatorul nord coreean. Potrivit acordului secret, Moldova a acceptat să primească 30 de mii de coreeni. Coreenii vor intra în Moldova și pentru început vor fi cazați în palatele prezikului Ig Or Dod Un.

”Am acceptat coreenii pentru că am nevoie de astfel de oameni credincioși. Moldovenii iștea mă urăsc, fac glume pe seama mea. Ba că aș fi Gandon, ba că sunt bidon, ba că sunt prezervativ. M-am cam zaibit, dacă e să fiu sincer. Vreau să mă adore și pe mine ca pe Putin sau ca pe fratele meu, Kim Jong Un. Moldovenii plâng doar de ciudă când mă văd. Vreau să plângă și de fericire”, a declarat prezikul Igor Dodon, numit de poporul coreean Ig Or Gan Don.

Ar mai fi un avantaj cu coreenii. Aceștia mănâncă foarte puțin: nu folosesc lingura, ci bețele. În plus, niciunul nu are Facebook și nu va vedea niciodată că prezikul Dodon se duce în vacanță în Gayropa. Dar cel mai important – până acum niciun nord coreean nu s-a jucat cu focul, nu s-a deorgăit, în schimb, au băut mult ceai.

Donald Trump se opune venirii celor 30 de mii de sirieni în Moldova și a anunțat că va arunca o bombă și asupra Moldovei în semn de război. Ghinion, Moldova este distrusă deja și nimănui nu-i este frică de bombe.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-Kim-Jong-Un-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-Kim-Jong-Un-copy-300x300.jpgadminSocial
Deputații Socialiști nu au mers cu mâna într-un loc în Coreea de Nord. Aceștia au avut o misiune secretă. Au semnat un protocol secret de colaborare cu dictatorul nord coreean. Potrivit acordului secret, Moldova a acceptat să primească 30 de mii de coreeni. Coreenii vor intra în Moldova și...

Comentează