Igor Dodon a decis că Moldova trebuie să revină la Colhozuri. Așa că a semnat un decret în acest sens. Țăranii care au pământ vor fi obligați să-și dea până pe 31 aprilie terenurile în Colhoz. Și nu doar terenurile. Cei care au 2 sape, una o s-o dea statului. Cei care au două vaci, una la Colhoz. Cei care au două neveste, una va fi doiarkă. Și tot așa.

”Țăranii se plâng că sunt săraci. Pe vremea Colhozurilor nimeni nu era sărac și toată lumea avea de unde fura, de la Colhoz. Acum o să refac aceste Colhozuri și Sovhozuri ca să aibă țărani de unde fura. Știți cum spune un străvechi proverb românesc? În Colhoz, pe dealul mare, cine fură acela are. După ce voi reface Colhozurile, oamenii o s-o ducă mai bine”, a declarat Igor Dodon în conferința de presă după semnarea decretului.

Dodon susține că toți cei care se vor opune colectivizării vor primi o puteovkă gratuită până în Siberia, ca să vadă beneficiile colhozurilor. Pentru asta, Dodon a discutat cu Putin și le va pune la dispoziție anticolhoznicilor niște vagoane speciale cu care vor fi transportați tucmai până la Tula. Există însă o problemă. Cei 30 de mii de sirieni de la Sadova nu vor în Colhoz și cer capitalism.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-Muncitorul-Colhoznica-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-Muncitorul-Colhoznica-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon a decis că Moldova trebuie să revină la Colhozuri. Așa că a semnat un decret în acest sens. Țăranii care au pământ vor fi obligați să-și dea până pe 31 aprilie terenurile în Colhoz. Și nu doar terenurile. Cei care au 2 sape, una o s-o dea...

Comentează