Igor Dodon demonstrează că este un președinte bun și drăgostos. Acesta nu uită ajutorul pe care transnistrenii i l-au acordat în timpul alegerilor, așa că acum le întoarce binele făcut. Astăzi, la ora 25.69 a semnat un decret oficial de recunoaștere a Transnistriei.

”Eu, Igor Gandon, prin puterea dată mie de Mama Rusie, recunosc Transnistria ca țară independentă și pe poporul transnistrean ca popor independent. Ei au dreptul de azi înainte să vorbească limba transnistreană și să aibă ruble transnistrene. Fac acest lucru ca să demonstrez că nu uit ajutorul acordat de Tiraspol. Poporul transnistrean m-a ajutat să ajung președinte, iar transnistrenii au votat masiv cu mine”, a declarat Igor Dodon, preșervativul Republicii Moldova.

Rusia a salutat imediat decretul semnat cu sânge de Igor Dodon. Putin și-a dat jos pantalonii, și a arătat cu această ocazie o bolfă. Apoi a declarat că îi va da voie lui Dodon să îl sărute fix acolo. Ceea ce este o onoare mare pentru Dodon. Cu această ocazie, transnistrenii s-au bucurat enorm de mult. Aceștia au umflat prezervative în cinstea lui Dodon și au ieșit cu ele în Piața Marii Vstreci Atecestvenaia din Tiraspol, ca și cum ar fi fost baloane.

Președintele de la Tiraspol, Leonea Kalashnicovschii a anunțat că Moldova a făcut un pas important în rezolvarea diferendului Transnistrean. Pasul următor ar trebui să recunoască faptul că jumătate din Chișinău este oraș transnistrean și să îl cedeze Tiraspolului. Igor Dodon este de acord și cu acest aspect.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Harta-Putin-Greceanii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Harta-Putin-Greceanii-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon demonstrează că este un președinte bun și drăgostos. Acesta nu uită ajutorul pe care transnistrenii i l-au acordat în timpul alegerilor, așa că acum le întoarce binele făcut. Astăzi, la ora 25.69 a semnat un decret oficial de recunoaștere a Transnistriei. ”Eu, Igor Gandon, prin puterea dată mie...

Comentează