Primul decret semnat de Igor Dodon a fost publicat astăzi, la prima oră, în Monitorul Oficial. Preșervativul Repulicii Moldova a interzis prin lege sărbătorirea Crăciunului pe stil nou, adică pe 25 decembrie. Ca să fie respectată legea, decretul lui Dodon prevede și niște amenzi usturătoare pentru cei care vor să sărbătorească.

”Blea, în sfârșit pot să fac dreptate în Moldova. De unde, blea, ați văzut voi să sărbătorească moldovanul Crăciunul pe 25 decembrie. Noi avem Crăciunul nostru, după Revelion. Atunci este normal să-l sărbătorim. Mai întâi vă zic eu o pazdravlenie de la televizor, mâncăm cârnați, zacusim bine cu carne, bem ca rușii, iar peste 2 săptămâni putem să și colindăm, să facem Crăciunul normal. Noi nu avem nevoie de Crăciunul păgânesc românesc, procuororii CNA vor merge să colinde din casă în casă și cine va fi prins că sărbătorește, va fi arestat”, a declarat Igor Dodon.

Potrivit preșervativului Republicii Moldova, pentru sărbătorirea Crăciunului românesc moldovenii vor plăti o amendă de 1000 de euro și 15 sutci de închisoare. Cei care se vor opune vor fi trimiși, ca de obicei, în Siberia, la perevospitanie. Ca să-i ajute pe moldoveni să nu cadă în păcat, preșervativul Dodon a dat ordin ca astăzi, 25 decembrie, să fie zi lucrătoare, chiar dacă e duminică.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Mos-Gerila-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Mos-Gerila-copy-300x300.jpgadminSocial
Primul decret semnat de Igor Dodon a fost publicat astăzi, la prima oră, în Monitorul Oficial. Preșervativul Repulicii Moldova a interzis prin lege sărbătorirea Crăciunului pe stil nou, adică pe 25 decembrie. Ca să fie respectată legea, decretul lui Dodon prevede și niște amenzi usturătoare pentru cei care vor...

Comentează