Pentru că este asemuit deseori unui porc, Igor Dodon a luat decizia logică de a interzice Crăciunul pe 25 decembrie. Astfel, moldovenii care sărbătoresc Crăciunul pe stil nou vor avea interzisă sărbătoarea. Decretul a fost semnat deja și a intrat în vigoare.

”Dodon s-a săturat să-i fie frică că de Crăciun vor veni moldovenii să-l taie ca pe un porc ce este. Așa că a decis să ia o decizie. Decizia de a interzice Crăciunul pe 25 decembrie, adică Crăciunul romanesc pentru că se teme să nu fie tăiat. El a văzut ce se întâmplă în România, unde oamenii protestează imediat în stradă daca politicienii fac un act de corupție și se teme să nu-i apuce și pe moldoveni civismul”, a declarat Vanea Shiobanu, purtătorul de grohăituri al lui Dodon.

Cine va încălca decretul lui Dodon, va fi aspru pedepsit. Păgubașul va fi nevoit să plătească 100 de euro pentru fiecare colindă cântată pe 25 Decembrie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy-300x300.jpgadminSocial
Pentru că este asemuit deseori unui porc, Igor Dodon a luat decizia logică de a interzice Crăciunul pe 25 decembrie. Astfel, moldovenii care sărbătoresc Crăciunul pe stil nou vor avea interzisă sărbătoarea. Decretul a fost semnat deja și a intrat în vigoare. ”Dodon s-a săturat să-i fie frică că de...

Comentează