Ospitalitatea moldovenească nu are margini. După ce moldovenii au învățat limba rusă într-o singură noapte ca să nu-i supere pe musafirii ruși, iată că Dodon dă dovadă de o nouă mostră de ospitalitate. Prezikul Moldovei a semnat un decrat prin care a cerut acoperirea monumentului lui Ștefan cel Mare cu o pânză uriașă ca să nu se vadă.

”Pur și simplu vrem să nu o jignim pe actrița din Bahar. Ea o să vrea să se plimbe prin Chișinău, o să treacă pe lângă Ștefan cel Mare, o să ne întrebe cine-i aista, iar noi o să trebuiască să-i spunem că este domnitorul nostru care i-a omorât stră-stră-străbunicii. Nu este frumos. Inițial ne-am gândit să-l scoatem cu totul și să aducem un alt monument, al lui Lenin sau Stalin, dar din cauză că cheltuim prea mult pe referendum nu mai avem bani și de asta”, a declarat prezikul Igor Dodon.

Chiar și numele bulevardului central din capitală a fost redenumit. Pentru perioada în care actrița din Bahar stă în Moldova, acesta se va numi ulița Lenina, ca să nu o super pe celebra actriță.

Dar nu a fost singura surprinză. Igor Dodon i-a dăruit actriței un halat prezidențial, iar Vlad Plahotniuc i-a dat voie să intre gratuit în discoteca sa Drive.

Desigur, televiziunile și bleagherii lui Plahotniuc au tot trâmbițat zilele acestea că actrița a venit să promoveze un nou film al său. Este unul de groază și se numește: ”Uninominalul”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Stefan-cel-mare-Lenin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Stefan-cel-mare-Lenin-copy-300x300.jpgadminSocial
Ospitalitatea moldovenească nu are margini. După ce moldovenii au învățat limba rusă într-o singură noapte ca să nu-i supere pe musafirii ruși, iată că Dodon dă dovadă de o nouă mostră de ospitalitate. Prezikul Moldovei a semnat un decrat prin care a cerut acoperirea monumentului lui Ștefan cel Mare...

Comentează