Așa ceva vezi doar în filmele științifico fantastice. Igor Dodon este oficial primul moldovean cyborg. Asta după ce Vlad Plahotniuc i-a introdus prezikului Moldovei un întrerupător în cur. Coordonatorul nostru susține că a avut această idee când Dodon nu a mai răspuns la niște comenzi. Atunci, Vlad Plahotniuc a decis să îl controleze pe Dodon din punct de vedere tehnologic.

”Ideea este extrem de folositoare acum, când nu vrea să mi-o numească pe Silvica Bradu ministru al sănătății. Nu am vrut să las la voia întâmplării controlul meu asupra lui Dodon. Așadar, l-am chemat într-o seară la mine în Hotelul Nobil. Și când mă pupa în cur și îmi promitea că va face totul așa cum îi spun eu, a apărut Țuțu din spatele lui, l-a trântit la pământ. Apoi am luat un întrerupător și i l-am băgat în cur. Dodon chiar este la dispoziția mea. Am o telecomandă și când Dodon este cuminte, apăs pe Dodon. Poate fi prezik liniștit. Când nu îmi pune miniștrii în funcție dând cu râtul în treucă, hop, Dodoff și nu mai este prezik. Simplu”, a declarat râzând mișelește Vlad Plahotniuc în timp ce învârtea telecomanda printre degete.

Telecomanda de la întrerupătorul aflat în curul lui Dodon este păzită de 6 bărbați, îmbrăcați în rochii roșii. Bărbaților li se spune judecători de la Curtea ConstiȚuțuanală. În momentul în care Plahotniuc apasă Dodoff, judecătorii îi anulează calitatea de prezik. Când Plahotniuc se îmbunează și anunță Dodon, judecătorii i-o dau.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Igor-Dodon-Dod-on-Dod-off-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Igor-Dodon-Dod-on-Dod-off-copy-300x300.jpgadminPolitic
Așa ceva vezi doar în filmele științifico fantastice. Igor Dodon este oficial primul moldovean cyborg. Asta după ce Vlad Plahotniuc i-a introdus prezikului Moldovei un întrerupător în cur. Coordonatorul nostru susține că a avut această idee când Dodon nu a mai răspuns la niște comenzi. Atunci, Vlad Plahotniuc a...

Comentează