Pentru că este postul Paștelui, Igor Dodon, cel mai credincios prezik din câți a avut Moldova a mers aseară la spovedanie. Unde în altă parte dacă nu la managerul mitropoliei Moldovei? Două ore 69 de minute și 70 de secunde a durat spovedania. În această dimineață SRL Mitropolia Moldovei a dat publicității lista completă cu păcatele lui Igor Dodon. Iată care sunt cele mai mari.

În primul rând Igor Dodon a acceptat să facă sex oral mai multor bărbați numele cărora începe cu Vlad.

Tot Igor Dodon a mărturisit că s-a ocupat de puparea fundurilor în Rusia, o situație mai mult decât jenantă chiar și pentru un prezik.

Prezikul Dodon a mărturisit că a păcălit 30 de mii de bieți sirieni că vor veni în Moldova.

Dodon a recunoscut n timpul spovedaniei că a minciunit foarte mult în campania electorală.

Deși este deja prezik, Igor Dodon a recunoscut că stă în cârca părinților săi care îi plătesc casa, masa și îi dau bani să-și cumpere prezervative.

Igor Dodon a povestit la spovedanie că apa în care înoată iarna este încălzită cu kipitilnikul înainte de a se băga el în copcă.

Igor Dodon a mărturisit că a deshumat sute de mii de morți în timpul alegerilor ca să-l voteze.

Igor Dodon a recunoscut în sfârșit că este ateu. Dacă ar crede în Dumnezeu, i-ar fi frică, și-ar da demisia și și-ar cere scuze de la moldoveni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Mitropolitul-Vladimir-Igor-Dodon-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Mitropolitul-Vladimir-Igor-Dodon-porc-copy-300x300.jpgadminSocial
Pentru că este postul Paștelui, Igor Dodon, cel mai credincios prezik din câți a avut Moldova a mers aseară la spovedanie. Unde în altă parte dacă nu la managerul mitropoliei Moldovei? Două ore 69 de minute și 70 de secunde a durat spovedania. În această dimineață SRL Mitropolia Moldovei...

Comentează