Igor Dodon și-a cerut scuze că la evenimentul de lansare a referendumului nu a spus întrebarea principală la care urmează să răspundă moldovenii. Dodon crede că este singura soluție ca Moldova să scape de Gayropa, de România. Așa că vrea să-i intrebe pe moldoveni: ”nu sunteți împotrivă ca Moldova să se unească cu Mama Rasia?”

Iar răspunsurile pe care trebuie să le aleagă moldovenii vor fi extrem de simple: ”Nu, nu sunt împotrivă” sau ”Da, nu sunt împotrivă”.

”Întrebarea este extrem de bună și trebuie pusă direct, fără ocolișuri. Toată lumea știe că pe vremea Sovietică aveam de toate, curgea lapte și miere. Eu vreau ca poporul maldavenesc să se întoarcă la Uniunea Sovietică când era statalitea statalitate, iar cârnațul 69 de kapeici. Nu putem să ne apărăm statalitatea, stabilitatea și statuile decât printr-o singuă măsura: să ne unim cu Mama Rasia”, a declarat Igor Dodon pe odnoklassniki.

Potrivit lui Igor Dodon numai în componența Rusiei Moldova își va găsi fericirea. Dacă vor accepta să se unească cu Rusia, moldovenii vor avea de lucru la Moscova, vor vorbi numai rusește și vor merge gratuit cu trenul până în Siberia. Ca visul său să devină realitate, moldovenii, chiar și cei morți, trebuie să voteze la referendum pentru unirea cu Mama Rasia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Buletin-de-vot-Referendum-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Buletin-de-vot-Referendum-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon și-a cerut scuze că la evenimentul de lansare a referendumului nu a spus întrebarea principală la care urmează să răspundă moldovenii. Dodon crede că este singura soluție ca Moldova să scape de Gayropa, de România. Așa că vrea să-i intrebe pe moldoveni: ”nu sunteți împotrivă ca Moldova...

Comentează