Igor Dodon este de neoprit. După ce a scos limba română de pe site-ul președinției, vrea să o scoată complet și din Republica Moldova. Așa că dat un decret prin care a anunțat că limba română este interzisă complet în țara noastră. Preșervativul Dodon susține că vrea astfel să apere poporul transnistrean de românii fasciști.

”Limba asta a românilor este o limba fascistă. Eu nu o pot asculta. Și vă strâmbați voi și grăiți ca pedișii. Grăiți, normal, bărbătește. Când îi auzi pe unii cum se fărâmă ca piceana în lapti îți vine să grohăi nu alta. Așa că vreau să-i salvez pe moldoveni, dar mai ales pe transnistreni de limba română, o limbă fascistă. Nu am de gând să mai tolerez circulația limbii române în Moldova. De azi înainte țara mea și a domnului Plaha va avea două limbi: rusă și moldovenească”, a declarat preșervativul Republicii Moldova, Igor Dodon.

Oricine va fi prins că vorbește românește va fi amendat cu 100 de euro. Limba română nu va mai fi predată în școli, iar profesorii care se vor opune vor fi dați afară din lucru. Ca de obicei, Curtea Constituțională a validat decretul lui Igor Dodon. Așa că grijă mare, de astăzi să nu vorbiți româna, că riscați să fiți amendați cu 100 de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Porc-Juramant-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Porc-Juramant-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon este de neoprit. După ce a scos limba română de pe site-ul președinției, vrea să o scoată complet și din Republica Moldova. Așa că dat un decret prin care a anunțat că limba română este interzisă complet în țara noastră. Preșervativul Dodon susține că vrea astfel să...

Comentează