Situație incredibilă în care a fost implicat Igor Dodon, prezerdintele Republicii Moldova. Acesta a fost reținut de forțele speciale ale Poliției europene în momentul în care a aterizat pe aeroportul internațional Șarl deo Gol. Din fericire pentru Dodon și din păcate pentru noi, reținerea a fost o greșeală a polițiștilor europeni.

”Am greșit și ne cerem scuze. Am crezut că e Plaha cel care a aterizat pe aeroport. De unde să știm că este Gandonul ista, porcul ista concenâi? Inițial ni s-a părut că vine Plaha la Bruxelles. Și asta pentru că informațiile primite au fost contradictorii. Unii spuneau că vine șeful Moldovei. Am crezut că este chiar coordonatorul Plaha, nu porcul de Dodon”, a declarat comisarul de poliție europeană, Merde Enculé.

Nu a fost singurul moment neplăcut pentru Dodon. Noaptea trecută mai mulți tineri europeni l-au bătut pe politicianul moldovean. Igor Dodon ieșise afară din hotel să fumeze. Potrivit martorilor, de el s-au apropiat mai muți gopnici care i-au cerut o țigară. Când le-a dat și un foc, unul dintre gopnicii europeni l-a recunoscut pe Igor Dodon.

”Am auzit că l-a întrebat dacă el este Igor Dodon, cel care numește Europa Gayjopa. Apoi gopnicii au început să strige la domnul Dodon și să-l întrebe dacă îi consideră și pe ei gay. Am auzit că Igor Dodon a început să plângă, s-a pus în genunchi s-a rugat să nu fie bătut, că el nu face decât ceea ce îi spune Rusia. Nemernicii de gopnici nu i-au dat crezare și au început să-l bată cu picioarele”, a declarat pentru poliție, Čurák Kondom.

După ce l-ar fi bătut, unii dintre gopnicii au aruncat cu prezervative peste Igor Dodon. Unul era chiar folosit, iar socialistul se jură că nu știe cum și în ce poziție ar fi fost folosit gandonul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-Batut-Europa.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Igor-Dodon-Batut-Europa-300x300.jpgadminInternațional
Situație incredibilă în care a fost implicat Igor Dodon, prezerdintele Republicii Moldova. Acesta a fost reținut de forțele speciale ale Poliției europene în momentul în care a aterizat pe aeroportul internațional Șarl deo Gol. Din fericire pentru Dodon și din păcate pentru noi, reținerea a fost o greșeală a...

Comentează