Nu se putea o veste mai bună. Republica Moldova a scăpat de Igor Dodon. Prezikul nostru a fost arestat în țara vecină și nu este lăsat să se întoarcă la Chișinău. Dodon a fost declarat prizonier de război, iar transnistrenii au trimis deja un ultimatum. Dacă nu-l vom accepta, promit să-l taie pe Dodon ca pe un porc.

”Igor Nikolaevici Dodon este învinuit pentru fapte de trădare a Transnistriei. Poporul transnistrean l-a votat, a ajuns prezik, iar acum în parlament se votează declarații de scoatere a armatei a 14-a din statul suveran și independent, Transnistria. Noi îl ținem pe Dodon până pe 32 iulie. Dacă până atunci nu ni-l dați pe Shevchuk, Igor Dodon va fi ciubuc, trubuc. Ah, da, să nu uit, cerem și o mie de ruble pe Dodon”, a declarat șeful statului majorat al Armatei a 14-a, generalul Leonea Lebedev.

Ca să demonstreze că nu vorbesc tâmpenii, transnistrenii l-au filmat pe Igor Dodon. Cu ochii în lacrimi, prezikul cere să facem tot ce ne cer transnistrenii. Acesta susține că nu este pregătit să moară. 30 de mii de migranți sirieni de la Sadova au început să bocească și cer să-l aducă înapoi pe șăful lor. Doar sirienii din Sadova se întristează. De când au aflat că au scăpat de Dodon, milioane de moldoveni o țin într-o petrecere și se roagă ca și Plaha să meargă până în Transnistria sau măcar până la ISIS.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Igor-Dodon-prizonier-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Igor-Dodon-prizonier-copy-300x300.jpgadminInternațional
Nu se putea o veste mai bună. Republica Moldova a scăpat de Igor Dodon. Prezikul nostru a fost arestat în țara vecină și nu este lăsat să se întoarcă la Chișinău. Dodon a fost declarat prizonier de război, iar transnistrenii au trimis deja un ultimatum. Dacă nu-l vom accepta,...

Comentează